Monday, January 25, 2016

Makhluk hitam coklat.

Malam semalam aku saja lah nak pergi dapur.
Nak ambil air sebab haus.
Dengan gelap gelitanya aku raba raba carik suis lampu.

Hah amik sebesar besar dia ada kat tengah dapur tu.
Macam menghadap aku.
Terus aku tutup lampu.
Tutup pintu dapur.
Kunci.

Then lari masuk bilik, kunci pintu bilik.
Buat macam tak nampak apa.

Aku boleh handle darah, mayat or lain lain.
Tapi lipas benda aku paling taktahan and oh ye, serangga serangga terbang yang buat bunyi scary juga.

Malam tu aku tahan haus sampai ke pagi.
Sekian orang yang sanggup berhaus disebabkan lipas.

Rumah ni scarylah.
4 bulan duduk pun aku still takleh handle lipas tu.

No comments: