Sunday, May 15, 2011

Terima Kasih daun Keladi

Salam and well hello world *pergh dah lama jugak aku tak menulis macam ni.

Terima Kasih kepada Bebelan Sahaja kerana me"review" blog aku. *siyes terharu.

Lepas aku baca review blog Bebelan Sahaja baru aku tahu apa kurangnya blog aku. *eceh

So dapat jugak aku tahu apa persoalan persoalan dan ketidakpuashatian para pembaca aku *euww bajet macam ade kipas susah mati ja Chan ni.

Ok, first of all pasal comment verification tu, *tergelak


Serious aku tak tahu apa blogger dah buat dengan belog aku. Actually aku dah set dah takyah verfication pe benda alah ni, tapi takpe, thanks for telling so aku bolehlah perbetulkan balik. *senyum

Archieve,Ya kau betul! Pandai kau buat andaian. HAHA aku ada agenda aku . Instead of letak archive aku letakla Recent Post.  :)

Last but not least pasal header. Aku setuju dengan kau pasal identiti diri. Aku ada je header tapi dulu dulu kala la. HEHE, '

ni dia header aku yang dolu dolu.


Then bila aku tukar template aku kepada yang baru ni, konon nak letak header baru:

Ni header yang aku rancang nak letak *aku edit sendiri ok?

Then bila aku dah ubah template kepada yang anda lihat sekarang ni, HEADER tak muncul
*hantuk kepala dekat keyboard kekecewaan.

So, lepas tu aku pasrah dan biarkan sahaja belog aku tanpa header. HAHA, maaf eh semua.
*pegang kepala buat muka innocent

Harap menda ni dapat menjawab segala persoalan yang berlegar di otak anda. TEHEEE

Sekian,

5 comments:

Arif Azmi said...

:D.. I didn't imagine you would write a post nak ckp thanks.. ^^,.. Thanks a bunch.. Harap2 blog kita maju pada masa depan.. Kih3..

✿....rossa alina....✿ said...

ooo patutlah xde header..hihihi..

ain nadzirah said...

walau pun xde header tpi blog nie nmpk cool.

suke blog mcm nie.simple and cool.

^^ salam perkenalan.

Amira Chan said...

HEHE. ok, sori reply sangat pendek,
btw, thanks for support

Kyril said...

sy anti captcha:D
style lar header :)
rgi x mncul