Thursday, February 7, 2013

Habit perempuan

Last few days i went somewhere just to make myself out from a place name home.
Actually saja saja nak lepak.
plus saja nak test skill driving adik adik lelaki.
End up i went on shopping.


Habit perempuan suka shopping walaupun tidak dirancang.
Para scientist kami kata shopping is like a therapy for us.
Therapy penenang jiwa yang gundah gelana. (kemain habaq hang)


Tapi aku rasakan dah rupa macam penyakit kaum hawa. Nampak itu nak beli, nampak ni nak beli.
Tambah tambah lagi kalau ada sign 70% or 50% discount mahupun 10% memang balun beli.

Aku mengaku aku pun ada penyakit ni.
Keluar rumah konon nak "lepakings" dengan adik adik terchenta.
End up aku beli something jugak.
Gua perkenalkan kepada semua, hasil shopping.

Ini adalahToitoi dan Toti.
 
Membelanjakan duit di pet shop juga dinamakan shopping bukan?
 Makanya aku shopaholic jugaklah kan?
Konklusinya aku perempuan normal (tetiba)

sekian.


p/s: perkongsian ayat pada hari ini.:

"Dan sungguhKami telah menciptakan manusia dan mengetahui apa yang dibisikkan oleh hatinya. Dan Kami lebih dekat kepadanya daripada urat lehernya." (50:16)

6 comments:

Hamia Syafanis said...

haha..rasenye hmper smue pompuan ade habit tu..saye pun tak terkecuali..btw,,cute toitoi & toti tu..hihi

Chan said...

kannnn? comelkannnnn? :D sep sikit!

ain said...

bwk blik india..nti dorng dpt nek kete api..hehe

Chan said...

hahahaha! pastu kene tahan imigresen kan. -..-

sergeant keroro said...

apip bela 3 ekoq, do re mi. hahaha

Chan said...

kirim salam comel kat do re mi. muehehe