Friday, May 6, 2011

That guy.

"Can you pass me that beaker over there?" 
suara si gadis itu menyapa.

Lelaki itu memandang dengan wajah yang bengis.

"Kau nak ape bitch? Aku lempang kau kang!"

Si gadis innocent tersentak, tak mengerti apa apa.

Aku berada berdekatan dengan si gadis, terasa panas di hati lagi lagi bila melihat sahabat baik hampir menggugurkan air mata.

Kuasa apa tah yang gerakkan aku berani menghadapi si lelaki.

"Kau nak lempang kawan aku? Kalau berani lempang aku dulu ah!"

"Weh sial!perempuan memang semua sundal eh??" 

"Lu punya ayat jaga sikit, mak lu tu bukan perempuan ke ha?" 

Segera aku menarik si gadis keluar dari lab, meninggalkan si lelaki yang terus membisu.

Dari jauh kedengar lelaki itu menjerit

"AH! DAMN IT!"

Mungkin marah kerana kata katanya dipatahkan oleh aku.Aku, seorang perempuan yang biasa biasa sahaja.

Alangkah bagusnya kalau di dunia realiti aku macam ni.
Mampu menindas lelaki yang tak kenal erti hormat. Hormat harga diri seorang perempuan.

p/s: Hati aku tengah panas lepas dengar apa yang member baik aku cerita. Jom kita bako je laki jenis kat atas tu nak? Sapa nak join aku? *sambil pegang mancis dan lilin sebatang.

Sekian,
 

3 comments:

Adi Suda said...

urgghhhh..sy tak trlibat..maaf ye..^_^

sleepycatz said...

jgan..aku laki gak..
aku baik jer~!!

Amira Chan said...

ADI:ALA! nape taknak terlibat? hehehe

SLEEPYCATZ: HAHAHA! takpe laki baik aku tak bako