Wednesday, June 29, 2011

Volunteering Work at Zoo Negara

Salam and well hello there.
Harini entry yang serious sikit. Tengok muka gua ni serius habis ni beb. (muka serius)

Nampak tajuk dekat atas? semalam gua jadi pencacai taik zirafah dan hampir hampir terkena air liur zirafah sebab jadi volunteer Zoo Negara.


Gua boleh gerenti sama lu orang, kerja ni senang dan best.
Macam mana nak jadi volunteer?

First,
Kalau korang pergi secara individu klik sini


Tapi kalau korang nak buat secara group (lebih dari 10 orang)

klik sini


Download borang tu dan print, then call pihak zoo ke : +603-41083422/7/8
Bila orang zoo tu dah angkat korang janganlah pulak mengorat. Pi la tanya pasal volunteering work tu.

Volunteering work ni bila bila masa korang boleh pergi tapi yang pasti korang kena punctual ada dekat Gate 3 Zoo Negara pukul 8 pagi.  Boleh pilih nak half day(4jam) or full day(8jam).

Senangkan? dan korang juga boleh dapat sijil selepas kerja cukup 40jam(tak kisah nak straight 40hours or buat hari lain lain)

Other than that, korang boleh jalan jalan dekat zoo secara free (kalau korang dah habis kerja la)

Aku dah pegang zirafah. Korang bila lagi? hehe

Zirafah dekat situ sangat peramah :)

Sekian,

4 comments:

Taufan Bin Ribut said...

acam best je ^_^


Entri terkini :Langkahku makin bergaya dengan templet baru!

Watch my video song!!

Amira Chan said...

@taufan Bin Ribut

memang best gila! kena kejar dengan atuk zirafah kott

hahaa

safwanmahzin said...

bestnyeeeeee...=)

Amira Chan said...

@safwanmahzin

memang best pun..